OM OSS
KONTAKT

Din framtida karriär finns hos oss i Linköping och Norrköping

Region East Sweden är idealiskt beläget i sydöstra Sverige, med två tredjedelar av den svenska marknaden inom någon timmes avstånd. Vi vill att Sogeti ska vara Östergötlands bästa IT- konsultföretag. Därför söker vi dig som vill bli en av stjärnkonsulterna i våra team och kan förgylla våra kontor i både Linköping och Norrköping. Högst upp på önskelistan i regionen just nu finns experter inom Digitala kanaler, BI, Integration, High Tech Engineering och Projektledning.

Projekt och uppdragen ökar stadigt från både nuvarande och helt nya kunder. Vi har flera nya spännande projekt på gång som handlar om alltifrån att bygga och vidareutveckla mobila lösningar, webbar och intranätslösningar men även inom BI och integration. Vi är en helhetsleverantör av IT-tjänster vilket innebär att vi hanterar samtliga delar av den digitala affären, från digitala strategier, effektkartläggningar, UX/design, kravställning till att utveckla, testa samt leda och driva projekt och förvaltning.

Lediga tjänster

 

Framtiden ser väldigt spännande ut och vi behöver bli flera! Därför söker vi för fullt efter de bästa IT-konsulterna till vårt team. Digitala kanaler och Business Information Management är två av våra fyra nationella satsingsområden som också fokuseras kraftfullt globalt. Det betyder att du kan nätverka med både lokala, nationella och globala experter och jobba med de bästa.

Lite om oss som arbetsgivare

Som konsult hos oss är du en nyckelspelare som alltid hamnar i centrum. Samtidigt som du kan dra nytta av konsultlivets variation och utmaningar kan du även känna tryggheten i en stark bas av kollegor på kontoret och globalt.

Balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och därför arbetar vi engagerat med att ha en trevlig arbetsplats. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket anordnar vi ständigt olika aktiviteter, som till exempel seminarier och grillkvällar. Till vintern blir det också en skidhelg i Sälen.

Kompetensutveckling och certifieringar värdesätter vi högt. Är du intresserad av att arbeta internationellt så finns möjligheter till det också, vi finns i 15 länder. Inom Sogeti ligger vi bra till då det gäller antalet kvinnor, men vi nöjer oss inte med att bara ligga bra till utan vi vill vara ledande! I Linköping, och på 13 andra orter runtom i Sverige driver vi #addher, Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen.

Ansök idag!

Låter detta intressant? Ansök via länken nedan – eller kontakta Fredrik Olsson, teamchef och rekryteringsansvarig. Han berättar gärna mer över en fika!

ANSÖK HÄR! 

Klicka på länken och sök på Linköping eller Norrköping under "platser" så får du upp alla lediga jobb hos oss. Du kan också ansöka via direktlänken per roll högst upp på denna sida.

Varmt välkommen med din ansökan!

Lär känna en framtida kollega! 

Vad har de som jobbar hos oss för bakgrund? Hur ser en vanlig dag på jobbet ut och varför jobbar de på Sogeti? På våra Livet på Sogeti-sidor kan du bekanta dig med några av dina framtida kollegor.


Jonas Jaani

Jonas Jaani
Projektledare, Linköping
"Jag brinner för människorna, effekten och tekniken - i den ordningen."
Mer om JonasTomas Jussing

BI-arkitekt, Linköping
"Jag sätter alltid kundnytta först. Tekniken är underordnad."
Mer om Tomas


Malin Nilsson

Utvecklare inom Digitala kanaler, Linköping
"Jag har gått från ren utvecklare till att vara med i hela projektkedjan."
Mer om Malin


Mikael Norbäck

Sr User Experience Designer, Linköping
"Det är en skön känsla att göra bra saker för samhället - inte bara för kommersiella företag." 
Mer om Mikael


Jörgen Nybrolin
Projektledare, Linköping
"Det häftigt att se vilken detaljkunskap vi sitter inne med." 
Mer om Jörgen

 

Essy Tengström
Förändringsledare, verksamhetsutvecklare, digital strateg, Norrköping
"Ingen dag är den andra lik, varje dag händer något nytt och spännande."
Mer om Essy

 

Tomas Johansson

Tomas Johansson
High Tech-expert, Linköping 
"Att få vara med när ett team börjar se nyttan med agila metoder är fantastiskt." 
Mer om Tomas

 


Mats Johansson
Testare, testledare, test manager, Linköping
"Att veta att jag haft ett finger med i leken är tillfredställande"

Mer om Mats

todo todo
Kontakt
 • Fredrik Olsson
  Fredrik Olsson
  Teamchef och rekryteringsansvarig
  072-211 82 85
 • Erika Sandström
  Erika Sandström
  Teamchef och rekryteringsansvarig
  0722 497563