Bild från Norrköping
OM OSS
JOBB

Din framtida karriär finns hos oss i Linköping och Norrköping

Vi har två tredjedelar av den svenska marknaden inom någon timmes avstånd och det innebär att det finns många spännande och intressanta uppdrag i vår närhet. Våra kontor är belägna i mysiga Knäppingsborg i Norrköping samt nära stationen i Linköping. Vi vill att Sogeti ska vara Östergötlands bästa IT- konsultföretag. Därför söker vi dig som vill bli en av stjärnkonsulterna i våra team. Högst upp på önskelistan i regionen just nu finns experter inom digitala kanaler, BI, integration, High Tech Engineering och projektledning.

Om oss i Linköping och Norrköping

Vi är en helhetsleverantör av IT-tjänster. Det innebär att vi hanterar samtliga delar av den digitala affären; från digitala strategier, kravställning och UX-design till arkitektur, utveckling och testning. Just nu är vi ungefär 60 personer som älskar att designa och utveckla allt från appar och webbsidor till affärssystem och BI.

Lediga tjänster

Framtiden ser väldigt spännande ut och vi behöver bli flera! Därför söker vi för fullt efter de bästa IT-konsulterna till vårt team. Digital Customer Experience (digitala kanaler) och Analytics & Cognitive   är två av våra sex nationella satsingsområden som också fokuseras kraftfullt globalt. Det betyder att du kan nätverka med både lokala, nationella och globala experter och jobba med de bästa.

Lite om oss som arbetsgivare

Som konsult hos oss är du en nyckelspelare som alltid hamnar i centrum. Samtidigt som du kan dra nytta av konsultlivets variation och utmaningar kan du även känna tryggheten i en stark bas av kollegor på kontoret och globalt.

Balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och därför arbetar vi engagerat med att ha en trevlig arbetsplats. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket anordnar vi ständigt olika aktiviteter, som till exempel seminarier och grillkvällar. Till vintern blir det också en skidhelg i Sälen.

Kompetensutveckling och certifieringar värdesätter vi högt. Är du intresserad av att arbeta internationellt så finns möjligheter till det också, vi finns i 15 länder. Inom Sogeti ligger vi bra till då det gäller antalet kvinnor, men vi nöjer oss inte med att bara ligga bra till utan vi vill vara ledande! I Linköping, och på 16 andra orter runtom i Sverige driver vi #addher, Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen.

Ansök idag!

Låter detta intressant? Ansök via länken nedan – eller hör av dig till våra teamchefer Jonas och Jörgen. De berättar gärna mer över en fika!

ANSÖK HÄR! 

Klicka på länken och sök på Linköping eller Norrköping under "platser" så får du upp alla lediga jobb hos oss. Du kan också ansöka via direktlänken per roll högst upp på denna sida.

Varmt välkommen med din ansökan!

Lär känna en framtida kollega! 

Vad har de som jobbar hos oss för bakgrund? Hur ser en vanlig dag på jobbet ut och varför jobbar de på Sogeti? På våra Livet på Sogeti-sidor kan du bekanta dig med några av dina framtida kollegor.

 


Malin Nilsson

Utvecklare inom Digitala kanaler, Linköping
"Jag har gått från ren utvecklare till att vara med i hela projektkedjan"
Mer om Malin


Mikael Norbäck

Sr User Experience Designer, Linköping
"Vi bygger ett intranät för anställda vars beslut kan påverka en människas liv"
Mer om Mikael


Jörgen Nybrolin

Projektledare, Linköping
"Vi bygger ett intranät för anställda vars beslut kan påverka en människas liv"
Mer om Jörgen


Essy Dahlin
Förändringsledare, verksamhetsutvecklare, digital strateg, Norrköping
"Att våga tänka nytt är så djupt rotat i allt jag gör"
Mer om Essy


Mats Johansson

Testare, testledare, test manager, Linköping
"Att veta att jag haft ett finger med i leken är tillfredställande"
Mer om Mats

Jonas Jaani


Jonas Jaani

Projektledare/Teamchef, Linköping
"Här finns tid även för egna reflektioner"
Mer om Jonas

 

todo todo
Kontakt
 • Jonas Jaani
  Jonas Jaani
  Teamchef, Linköping/Norrköping
  070-298 52 63
 • Jörgen Nybrolin
  Jörgen Nybrolin
  Teamchef, Linköping/Norrköping
  072-533 86 50
Sogeti in 79 Seconds

Nyfiken på Linköping?
"Effekten" - superpopulär podcastserie